470 tog for sig af gourmetretter gennem Farsø – FOTOS

FARSØ: Som sædvanlig – foranlediges man til at sige, var det en lun sommeraften, da der blev afholdt ”Smag På Farsø”, her til aften.

På Store Torv sørgede Thit og Johs. V. Jensen for at sende de 470 deltagere afsted i hold.

Det var 5. gang Lions Club – Thit Jensen afholdte det smagsfulde arrangement, og 470 deltagere havde løst billet til en smuk gåtur gennem Farsø by med 9-retter undervejs.            

Der var god stemning fra start til slut. Deltagerne blev sendt afsted i hold fra Store Torv af selveste Thit Jensen og Johs. V. Jensen med hyggemusik i baggrunden. Herefter fulgte de lækre gourmetretter fra 9 udvalgte lokale spisesteder – og drikkelsen dertil, var der ligeledes 9 udbydere der sørgede for ude på ruten.

Første ret på ruten var hos Den Gode Smag, hvor der blev serveret kanapeer. 3 stk. til hver person. Så der har forståligt nok været travlt med forberedelserne af 1.500 kanapeer.

De 9 hold med ca. 50 lækkersultne deltagere på hvert hold, blev sendt afsted med 10 minutters mellemrum. Det betød at der ude ved de 9 boder, som var fordelt langs den 3,8 km lange rute gennem Farsø by, ikke opstod ventetid på at sætte tænderne i lækkerierne. Her oplevede man også den hyggelige og snaksaglige stemning, som man havde håbet på.

Det var en fantastisk smuk sommeraften i smukke omgivelser, hvor der blev gået fra den ene lækre ret til den næste. Her er det hos Sønderup Landkøkken og KaffeLaden i Farsø Søanlæg.
Det var første gang at Event & Gastronomi deltog i ”Smag på Farsø” med både ret og vin fra egen bod, der var placeret ved Sport & Academy. Her sørgede indehaver Martin Møller og hjælpere for god mad. Det var en varm ret bestående af braiserede svinekæber med grøntsager og sovs.
Hotel Farsø var placeret på yderste post på ruten på Baldersvej. Der var derfor opbygget appetit til den lækre servering af oste med hjemmebagt brød. Det var Allan Høegh og Charlotte Lindvig der tog imod de gående gæster.

Her er et hold på vej på Bakkegårdsvej

Samtlige 470 deltagere kunne i mål på Store Torv melde om fyldte maver og gode kulinariske oplevelser.

Veltilpasse og med fyldte maver slog deltagerne sig ned på Store Torv efter turen gennem Farsø, hvor de kunne overvære uddelingen af Thit prisen, donationer til sorggrupper for børn og måske være heldig at vinde en af lodtrækningspræmierne

Den gode stemning fortsatte til lidt i ni, hvor de sidste udtrækningspræmier blev udtrukket på Store Torv.

Fra præsident for Lions Club – Thit Jensen, Irma Jakobsen lød det: – Sikke dog en dejlig aften vi har haft med så mange glade mennesker, der har været her til at gå rundt i vores dejlige by.
Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: