4 tons gratis kartofler delt ud til kunderne

FARSØ: Heldigvis er der ikke mangel på kartofler på Farsø-egnen, så derfor er der i de sidste tre dage blevet fyldt op igen – og igen med kartofler i Farsø Rådhuscenter, så alle kunder kunne få en gratis pose kartofler med sig hjem.

Gratis kartofler til alle

Der kom mange gode bud påhv hvor mange kartofler cylinderen indeholdt

Dette skete i forbindelse med tre aktivitetsdage, hvor der var gået kartoffel i det med kartoffelkonkurrencer, kartoffelaktivteter, kartoffelretter, kartov’lige tilbud fra butikkerne og så udlevering af gratis kartofler.

Ligesom de tidligere år, var de gratis kartofler særdeles populære og kasserne med kartofler fra Justelund i Gl. Ullits blev hurtigt tømt. Så mon ikke der kom mange kartoffelretter på bordet i de små hjem i weekenden?.

Også de to kartoffelkonkurrencer på Centertorvet vakte stor interesse. I alt indkom der 395 bud på hvor mange styk kartofler kartoffelcylinderen indeholdte. Det rigtige svar var 563. Lilly Buus kom tættest på det rigtige svar med et gæt på 561 stk og blev vinder af denne konkurrence.   

Den anden kartoffelkonkurrence, som skulle præstere egnens største kartoffel, var en kartoffel på 1.174 gram, som Kaj Jensen fra Løgstør havde bragt med sig til Farsø. Men også to små hjertekartofler indleveret af børnene Michelle og Mathias Christensen, der er søskende og bor i Sjørup, vakte opsigt på Centertorvet hvor kartoflerne blev sat til skue. Søskendeparret blev naturligvis tildelt en ekstrapræmie.           

 

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: