357 kampe spillet til SparFar Cup

FARSØ: Der blev gået til fjerboldene i flere af hallerne i Vesthimmerland i denne weekend- Der blev spillet ikke færre end 357 badmintonkampe i Farsø Badmintonklubs traditionsrige åbne badmintonstævne for ungdomsspillere.

Der blev spillet 357 kampe i SparFarCup, som er et af Nordjyllands største badmintonstævner. Derfor blev flere haller taget i brug. Her er det i Dronning Ingrid Hallerne hvor samtlige semi- og finalekampe blev spillet.

De indledende kampe blev spillet om lørdagen i hallerne i Vester Hornum, Aars samt i Dronning Ingrid Hallerne i Farsø, mens samtlige semi- og finalekampe blev spillet om søndagen i Dronning Ingrid Hallerne under ledelse af professionelle dommere fra Danmarks Badminton Forbund.

Trods en nedgang i antal tilmeldte spillere i forhånd til sidste år, så glæder stævneleder Søren Nyrup sig over et veloverstået stævne, som bl.a. have deltagelse af hele 17 ungdomsspillere fra Sandefjord Badmintonklub i Norge.

– SparFar Cup er et af de største badmintonstævner i Nordjylland, og vi kan allerede glæde os til næste år, hvor Danmarks Badminton Forbund har tildelt Farsø Badmintonklub et tilsvarende stævne til afvikling i starten af april, fortsætter Søren Nyrup.

En ekstra fjer for Vesthimmerland har været de gode resultater, som de lokale spillere fra Farsø Badmintonklub opnåede. I U11C HD vandt Morten Sinding sammen med Lau Holst fra Ullits. I U15B HD vandt Søren Gamborg & Saif Al-Amir. I U15B DS vandt Lea Holst. Lea Holst vandt også U15B DD sammen med Laura Skov. I DD U15C vandt Soleen Al Amir med en x-makker fra Gistrup. Afslutningsvis vandt Andreas Bach HS i U17B. Derudover strøg også spillere fra både Ullits og Vester Hornum til tops i SparFar Cup. Så alt i alt et rigtig flot stævne af de lokale spillere

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: