300 unge festede uden alkohol i Farsø

FARSØ: Selvom Vesthimmerlands kommune har valgt at sige stop for de alkoholfrie diskoteker for kommunens unge, så har Farsø, i lighed med andre områder i Vesthimmerlands kommune, valgt at køre succesen videre på egen hånd.

300 unge vesthimmerlændinge var i fredags samlet til alkoholfrit diskotek i Farsøs Dronning Ingrid haller.

En gruppe ihærdige lokale forældre i samarbejde med Dronning Ingrid hallerne var i fredags værter for en fest i vanlige trygge rammer, som tiltrak 300 glade unge fra det meste af kommunen.

Dette var et meget tilfredsstillende tal set i lyset af de mange konfirmationer der foregår i for tiden. De mange fremmødte unge forlystede sig med både musik, dans og fornøjelige aktiviteter ligesom at der aftenen igennem var sjove konkurrencer med flotte præmier.

For at få de økonomiske ender til at nå sammen havde arrangørerne modtaget gaver og donationer fra velvillige sponsorer i kraft af Lions Farsø, Solhaven, Sportigan Farsø samt Nykredit.

Arrangørerne var på aftenen desuden støttet af SSP Vesthimmerland der bidrog med medarbejdere ligesom at Lions Farsø også stillede med mandskab for at støtte forældrene i deres bestræbelser på at sikre en god fest.

Folkene bag festen i Farsø sigter mod endnu en fest i år, som kommer til at falde i december på en endnu ikke udmeldt dato.

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: