test

300 fodboldspillere spiller Outline Cup i weekenden

FREDAG: Fredag, lørdag og søndag er Dronning Ingrid Hallerne vært for det hidtil største indefodboldstævne i hallerne.

Bag Outline Cup står FUIK’s Venner i samarbejde med en række lokale sponsorer.  

Fredag aften spilles der en firma-familie-gade turnering samt en oldboys turnering, hvortil der i alt er tilmeldt 16 hold.

Det meste af lørdagen finder et elitestævne for herrer senior sted. Til dette stævne er der deltagende hold så langt henne fra som Esbjerg, Århus, Silkeborg, Viborg, m.fl. I alt 20 hold skal spille om finalepladserne, hvor der er præmier til 1. 2. og 3. samt til topscoreren, puljevinderen, spurtpræmier m.v. 

Søndag er det U15 drenge og piger samt damesenior spillere, som langt om længe får lov at komme på banen. Til disse turneringer er der 20 deltagende hold, som kommer fra det meste af Himmerland.   

De mange tilmeldte hold giver grobund, for af FUIK’s Venner fremover er opsat på at køre videre med indefodbold arrangementet i den udvidede udgave. Ligesom den store opbakning fra sponsorer gør, at Outline Cup både kan udlove store præmier i alle seks turneringer og samtidig give overskud til ungdomsarbejdet i FUIK.

Alle tre dage er gratis entre til Outline Cup. Så hvis man er til fodbold, så opfordrer arrangørerne til at kigge forbi. Som publikum eller gæst kan man også være så heldig at vinde præmier skænket af lokale og nationale sponsorer.

 

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: