30 borgere får julehjælp fra Røde Kors Farsø

FARSØ: I samarbejde med ydelseskontoret i Vesthimmerlands kommune, har Røde Kors Farsø bevilliget kr. 30.000 i julehjælp, fordelt i 30 kuverter i form af gavekort fra Rema 1000 og Super Brugsen Farsø.

Her overrækker formand for Røde Kors Farsø, Stinne Pedersen(til højre), de 30 kuverter med julehjælp til Tove Dahl, fra ydelseskontoret i Vesthimmerlands kommune.

– Det er første gang, i de 4 år vi har givet julehjælp, at der har været behov for så meget hjælp. Vi har fået de mange penge, fordi vores førstehjælpsinstruktør Olau Holtvind, har solgt tombola lodder, på julemessen i Aars og Strandby, og tjent ca. 8.000. Landskontoret har sendt os kr. 9.300, bevilget fra Staten, og så har Røde Kors Farsø givet resten op til de kr.30.000, fortæller Stinne Pedersen, formand for Røde Kors Farsø.

 

Desuden er der et gratis 3 timers førstehjælpskursus, fra vores førstehjælps instruktør. Så, i hver af de 30 kuverter fra Røde Kors Farsø er der: 1 gavekort a´ kr. 500 til Rema 1000, 2 gavekort a´ kr. 250 fra Super Brugsen og et gratis førstehjælpskursus på 3 timer, i alt 30 kuverter.

 

I dag overrakte kasserer og formand Stinne Pedersen fra Røde Kors Farsø kuverterne til Tove Dahl på ydelseskontoret. Hun vil nu sørge for at videregive julehjælpen, til de borgere der har behov i Farsø området.

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: