30 år og 30 km giver flot, unik medalje

FARSØ: I marts havde Farsø Tri & Trim 30-års jubilæum. Farsø Tri & Trim blev stiftet i 1991 af lokale ildsjæle, som havde kastet sig over triatlon-sporten, som dengang var ret ny i Danmark.

Klubbens bestyrelse havde planlagt en masse aktiviteter i marts, men pga. Covid-19 blev fejring af klubbens jubilæum begrænset til en festlig eftermiddag, hvor bestyrelsen var kreativ og havde planlagt en rute, som lignede tallet ”30”. Der var et flot fremmøde trods mange Covid-19-restriktioner.

Nu hvor restriktionerne er ved at være ophævet, har klubbens bestyrelse besluttet at klubbens jubilæum skal fejres, og det sker i uge 37 og faktisk over flere dage.

Og fordi at Farsø Tri & Trim er meget mere end en løbeklub, vil der være mulighed for flere aktiviteter. Både mandag, tirsdag, onsdag og torsdag er der aktivitet fra klubbens lokale på Torvet 1, hvor de fremmødte kan gå, løbe eller cykle en opmålt rute på 6 km eller 10 km. Fredag er der restitutionsdag. Lørdag er der aktiviteter igen, hvor de fremmødte igen kan gå, løbe eller cykle 6 km eller 10 km.

Målet er at klubbens medlemmer skal nå at gå, løbe eller cykle (og gerne kombinere) 30 km i løbet af ugen – og det hele slutter om lørdagen hvor alle overrækkes en flot medalje, som bevis på de 30 km. Der vil – som altid, være masser af snolder og forfriskninger hver dag i klublokalet. Og om lørdagen vil klubbens bestyrelse ligeledes være vært ved grillen. Klubbens bestyrelse har ligeledes annonceret at der vil være mange flotte lodtrækningspræmier blandt alle de fremmødte om lørdagen.

Klubbens bestyrelse ser frem til en festlig uge, og håber at mange vil deltage i festlighederne i løbet af ugen. 

Se annoncen for jubilæumsarrangementet HER

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: