250 jazzglade til sæsonens første jazzaften

HVALPSUND: Selvom vi har taget godt fat på højsommer måneden juli, så kunne selv liflige jazztoner ikke lokke solen frem til sæsonens første sommerjazz i Hvalpsund i aften. Vejret forblev blæsende og overskyet efter en dag med regnbyge på regnbyge.

Udenfor var det koldt og blæsende, men indenfor i Hvalpsund Færgekros telt var der i aften varme og ikke mindst god sommerjazz leveret af Kansas City Stompers.

Der var kø ved aftensmaden, idet 200 personer benyttede sig af en lækker sommerjazz menu, inden jazzen spillede.

Dette gav udslag på antallet af publikum i Hvalpsund Færgekros telt. Men kromand Peder Holm Pedersen var nu alligevel rigtig god tilfreds, vejret taget i betragtning. 200 personer mødte op til spisning og efterfølgende dukkede endnu en halvhundrede op med godt humør for at opleve Kansas City Stompers.  

Dermed bredte varmen og snakken sig indenfor i teltet, hvor publikum fornøjede lyttede til Danmarks vel nok ældste jazzband.             

I morgen aften fortsætter sommerjazzen i Hvalpsund. Det bliver med populære Poul Harrison som efterhånden hører fast til på plakaten i Hvalpsund, og som kan trække fuldt hus, hvilket vil sige omkring 400 jazzglade uanset sommervejret.    

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: