25 års jubilæum – Mogens Jensen

FARSØ: Direktør Mogens Jensen kan idag, mandag den 1. marts, fejre 25 års jubilæum som direktør i Sparekassen Farsø.

Sparekassedirektør Mogens Jensen kan idag fejre 25 års jubilæum hos Sparekassen Farsø

Mogens Jensen er født i Østervrå i 1948 og startede som elev i Vendelbobanken, hvor han allerede i en alder af 25 år blev filialbestyrer i Løkken og senere filialdirektør i den større afdeling i Hirtshals, der til sidst var en del af Jyske Bank.

Som ny direktør i Sparekassen Farsø i 1985 tog det ikke lang tid for den alt andet end sindige vendelbo at se muligheder og skabe konkret handling både i sparekassen og det lokalområde, han og familien hurtigt blev en del af. Udvikling, resultater og det positive samarbejde har været den røde tråd for Mogens Jensen i de 25 år.

Sparekassen Farsø har med Mogens Jensen i spidsen gennemgået en meget stor udvikling, der både kan ses i forretningsomfang, kunder, antal medarbejdere og det positive image, der har skabt god omtale og mange værdifulde relationer i og uden for sparekassen og lokalområdet.

I lokalområdet kan resultaterne aflæses i de mange initiativer og samarbejdsprojekter. Gode eksempler, hvor Mogens Jensen og sparekassen har været en aktiv part er ”Farsø Erhvervspark”, der er et stærkt samarbejde mellem Sparekassen, den lokale tømmerhandel og en række håndværkere, ”VIVA – Vækstcenter Vesthimmerland”, ”Sport- og Academy” ved Farsø hallerne, Johannes V. Museet og Golfbanen i Hvalpsund..   

Indsatsen er gennem årene blevet anerkendt i form af en lang række tillidshverv i forskellige samarbejdsorganisationer og foreninger. I den finansielle sektor er Mogens Jensen med i bestyrelsen for investeringsforeningen Sparinvest og ForSikringsSamarbejde A/S, der er et samarbejde mellem 50 lokale sparekasser.

I lokalområdet har han gennem alle årene været formand for Farsø Erhvervsråd og medstifter af Himmerlands Udviklingsråd. I 1993 var han med til at starte det stærke og unikke samarbejde mellem erhverv, handel og turisme i den gamle Farsø kommune, et samarbejde der i dag fungerer som Erhvervs- og Turistcenter Farsø.

Mogens Jensen brænder stadig for at skabe gode resultater for sparekassen og lokalområdet. Lysten og energien til at gøre en indsats motiverer og inspirerer stadig mennesker, der møder og samarbejder med ham.

 

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: