test

24 deltagere i klubmesterskab

FARSØ: I lighed med tidligere år har der igen været dystet i Farsø Petanque Klub om klubmesterskabet.

Bent Krogh vandt Klubmesterskabet i single for 4. gang. Lige efter på en 2 plads kom Conny Andersen.

Ruth Mejdahl og Marinus Christensen vandt Klubmesterskabet i double og bliver her lykønsket af Bodil Nielsen, formand for Farsø Pentanquelub.

Hen over sommermånederne har man individuelt kæmpet om en topplacering i ens pulje for at vinde retten til at være med ved finalestævnet.

Tolv personer dystede i dette finalestævne, og efter at hver spiller havde deltaget i fem kampe, var der talt ned til en semifinale mellem Bodil Rasmussen og Conny Andersen (3-13), og mellem Kirsten Berthel og Bent Krogh (11-13). Finalen kom hermed til at stå mellem Conny Andersen og Bent Krogh. Efter en sejr på 13 – 6 kunne Bent Krogh kåres som klubmester i single; og det var fjerde gang, han vandt klubmesterskabstitlen.

Som noget nyt blev der også spillet et enkeltdags stævne, hvor der dystedes om klubmesterskab i double. Seks par var tilmeldt og alle mødte alle. Det blev et meget jævnbyrdigt stævne, hvor tre hold vandt tre kampe og de andre tre hold vandt to kampe hver. Mesterskabstitlen måtte således afgøres ved at tælle kugler, og her var det Ruth Mejdahl og Marinus Christensen, der havde den bedste score.

Farsø Petanqueklubs turneringsspillere har endnu få kampe tilbage i Limfjordsturneringen 2010.

Klubmedlemmerne kan herefter forhåbentlig koncentrere sig om at skabe et godt stævne, når DGI petanque i slutningen af september har tildelt Farsø værtskabet for LM 6-mands petanque.

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: