test

214 løbere til Hvalpsund Løbet

HVALPSUND: Selvom feltet synede stort til torsdagens Hvalpsund Løb, måtte arrangøren Hvalpsund Borgerforening alligevel konstatere, at der var tilbagegang på 51 i antallet af deltagere i forhold til sidste års rekorddeltagelse.

214 løbere og raske vandrere begav sig ud på den 6,5 km naturskønne rute gennem Hvalpsund.

Vejret var perfekt. Limfjorden sendte en let svalende vind ind over ruten, på den flotte solskinfyldte sommeraften.       

Som en nyhed blev, løbstiderne registreret efter stregkoder, som fandtes på hvert enkelt løbsnummer. Det gjorde tidstagningen ved mål mere nøjagtig og hurtigere, fortæller Ole Randrup fra Hvalpsund Borgerforening, der desuden oplyser at stregkodesystemet er kommet for at blive og også vil blive brugt i andre løb under Vesthimmerlands Cup, som Hvalpsund Løbet er en del af.        

Først i mål på herresiden var Thijs Nijhvis, Skive i tiden 21,31 minutter. Thijs Nijhvis vandt også løbet sidste år, men havde forbedret sin sluttid med over 1. minut.  Herefter fulgte Sune Andersen, Viborg i tiden 22,15 og Torsten Wetche, Hvanstrup i 24,06.  Blandt de kvindelige løbere kom Laura Nijhuis, Skive i mål i tiden 26,56 minutter. Herefter fulgte Maja Boe, Aalborg i 28,56 og Astrid Høvring Andersen, V. Hornum i 29,30 minutter.  

Den første lokale løber, nemlig Kristian Færge fra Hvalpsund kom i mål i tiden 25,32 minutter. 

 

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: