20 års forretningsjubilæum

FARSØ: I dag den 1. november har Thomas Just 20 års forretningsjubilæum som indehaver af Vesthimmerlands Cykelcenter.

Han overtog cykelforretningen som 22-årig efter Bjørn Jakobsen, efter at have stået i lære som cykelmekaniker samme sted.

I 2003 flyttede Vesthimmerlands Cykelcenter fra Søndergade 15 til Nørregade ved Farsø’s nordlige rundkørsel. En rigtig god og synlig placering, ifølge Thomas Just. Samtidig kom forretningen til at råde over 400 kvadratmeter udstillingslokale, et åbent værksted med to servicestande, og ikke mindst et kæmpe stort udvalg i kvalitetscykler i alle kategorier. Efterfølgende åbnede han også afdeling i Aars.

Da 1. november absolut er udenfor cykelsæsonen har Thomas Just valgt ikke valgt at markere forretningsjubilæet for nuværende. Men hans familie, især fruen Annika og svigerfar er stolte af Thomas’ bedrift. Derfor dukkede de i lørdags op med en sten med indgraveret firmalogo til erstatning for butiksskiltet som trængte til udskiftning. Da Thomas ikke kendte noget til gaven, fik han lov til selv at være med til at placere det nye ”butiksskilt”. Det gjorde han med stor glæde og taknemlighed, selvom der skulle tages fat med at få stenen på plads foran butikken i Farsø.

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: