161 deltagere i Solhavens cykelløb

FARSØ: Rigtig flot sensommervejr – hvad kan så være bedre, end at begive sig udenfor og få trådt lidt i pedalerne?. Derfor tog ikke mindre end 161 deltagere imod sidste søndags tilbud fra Solhaven/HRC om at deltage i det årlige Motionscykelløb, der blev afviklet for 14. gang.

I alt 161 stillede op til 14. udgaven af Solhaven/HRC’s motionscykelløb. Fordelingen var 34 cyklister på 70 km. ruten, 42 på 35 km ruten, 51 på 18 km ruten og 34 på 10 km ruten. Her ses cyklisterne på 10 km. ruten ved start.

Cykelløbet, som ganske vist fortrinsvis havde lokale deltagere, kunne også mestre en del udefrakommende ”cyklister” fra bl.a. Vejgaard, Støvring, Møldrup, Aars m.fl., som tog udfordringen op på landevejene i og omkring Farsø.     

Det var derfor en velfornøjet koordinator af løbet, Nino Andreasen, der for 14. år i træk stod og dirigerede deltagerne på plads. En onsdagsaktivitet, som Nino Andreasen for 14 år siden fandt på for sjov i Solhaven regi, og som siden har udviklet sig år for år med flere og flere deltagere. Sidste år slog cykelløbet en foreløbig deltagerrekord med 165 deltagere – en rekord man altså i år var meget tæt på at tangere.  

Løbet havde fire ruter at vælge imellem på 70, 35, 18 og 10 km. Alle fire ruters deltagere blev – så at sige, kørt i stilling af en flot Chevrolet fra 1956, der fulgte rytterne det første stykke mod enten Svingelbjerg eller Fandrup.       

Med udførlig skiltning, officials og forplejning undervejs på ruterne, var der fuld service fra arrangørernes side. Ruteforløbene gik omkring Hvalpsund og Fredbjerg.

Efter nogle hårde tråd på landevejene, ventede der pokal og blomster til vinderne hjemme i mål, diplom samt lodtrækningspræmier til størstedelen af cykelløbets øvrige deltagere. Præmierne var sponsoreret af Farsøs butikker og virksomheder.

Herudover var der god forplejning med frugt, drikkevarer og kage i mål – også lokalt sponseret.  

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: