156 løbere til Hvalpsund Løbet

HVALPSUND: Den silende regn frem til løbsstart på Hvalpsund Løbet i aften gjorde desværre det, at kun den hårde kerne af løbere stillede op til start, og langt fra indfriede den forventning om, at løbet i år skulle slå deltagerrekord.

156 løbere deltog i årets udgave af Hvalpsund Løbet. Her ses de ved start.

Hvalpsund Løbets vinder for fjerde år i træk, Thijs Nijhuis.

Herefter gik det hurtigt med de følgende løbere, som brugte de sidste kræfter ned ad Sundvej frem mod målstregen på havnen.

HVALPSUND: Den silende regn frem til løbsstart på Hvalpsund Løbet i torsdags gjorde desværre det, at kun den hårde kerne af løbere stillede op til start, og langt fra indfriede den forventning om, at løbet i år skulle slå deltagerrekord.

For selvom regnen artede sig og holdt pause, var vinden stadig bidende kold og det fik de raske vandrere med barnevogne eller hund til at melde fra i år.

Men 156 løbere begav sig trods alt ud på 6,8 km naturskønne rute gennem Hvalpsund. Efter blot 22,08 minutter var den første løber i mål.    

Med digital registrering af løbsnumrene gik det som en leg, at få de præcise løbstider.               

Først i mål på herresiden var 20-årige Thijs Nijhuis, Skive i tiden 22,08 minutter. Det var for fjerde år i træk at Thijs Nijhuis vandt Hvalpsund løbet – men i langsommere tid forhold til sidste år på 30 sekunder. Herefter fulgte 31-årige Rene Agger i 22,22 og 38-årige Rasmus Sigvardsen i 23,01.   

Først som nr. 20 kom første kvindelig løber i mål. Det blev 14-årige Maja Skadhauge Nielsen som kom i mål i tiden 26,42 minutter. Herefter fulgte på løbets 36. plads, 39-årige Merete Stisen i tiden 29,14 og som nr. 39, og 21-årige Janne Sæderup i 29,17 minutter.  

I mål ventede der ud over vand og frugt også udtrækningspræmier på løbsnumrene fra Dag’li Brugsen. 

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: