140 til herregårdskoncert på Hessel – FOTOS

HVALPSUND: Vejret var sommerlunt og holdt tørt. Kun vinden drillede lidt, så arrangørerne af den første friluftskoncert på Herregården Hessel i nyere tid, nemlig Hvalpsund Borgerforening og Hessel selv, besluttede sig for at beholde siderne på det bolsjestribede telt, der søndag eftermiddag agerede koncertsal for selveste Kim Sjøgren og Tina Siel.

Formand for Hvalpsund Borgerforening, Ole Randrup er meget tilfreds.

-Det er jo det her arrangement vi har drømt om at afholde i årevis. Jeg er allerede begyndt at tænke på hvem vi skal have til at optræde næste år, siger han. 

Selvom siderne ikke blev lynet af siderne på teltet – så den flotte udsigt til fjorden kunne åbenbare sig foran de 140 koncertgæster, så gik det hele over al forventning. Tilhørerne lyttede, sang med og hyggede sig.

Kim Sjøgren optrådte med vanlig humor og viste sit talent på en violin.

I første afdeling optrådte Kim Sjøgren. I anden afdeling Tina Siel, der havde medbragt sin to døtre Julie og Emilie.

Tina Siel ankom med en infektion på stemmebåndene og kunne derfor beklageligvis ikke synge igennem. Men det kompenserede hun i den grad med, ved at medbringe hendes to ikke mindst ligeså sangtalente døtre Julie og Emilie. Der blev således sunget både solo, to-stemmigt og tre-stemning på sangene, der ud over Tina Siels eget repertoire også udgjorde kendte sommersange – såsom ”Jeg ved en lærkerede”, som koncertgæsterne sang med på hele to gange, da Kim Sjøgren også havde valgt den smukke sommersang.

Koncerten foregik i dette telt bag ved Hessels lade

Koncerten på Hessel bliver den første af flere koncerter som Hvalpsund Borgerforening står bag denne sommer.Den 1. juli vil der ligesom sidste år, være hyggelig friluftskoncert på Havnepladsen, denne gang med Den Syngende Bager. I forbindelse med Havnefesten i uge 28, vil der på havnefestens sidste dag være optræden af Ole Gas. Den 21. juli vil der være irsk folkemusik med Fjordfolk i teltet på Havnepladsen og den 7. august vil der være Sommersang ved Fjorden med Jættebanden.  

Også Herregården Hessel kan byde på endnu en koncert, nemlig i Hessels lade. Det bliver den 3. juli med Alberte Winding.

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: