10 nye ungdomsdommere

FARSØ: Farsø KFUM HK’s ungdomstrænere var idag til herrelandskamp i Forum Horsens. Men hvorfor var de nu det? Jo, mandag den 4. januar uddannede Farsø håndboldklub 10 nye håndbolddommere.

Farsø KFUM HK’s nyuddannede dommere/trænere sammen med landsholdsdommer Per Olesen (siddende) og Lars Ejby Pedersen (stående) til højre i billedet.

Klubben ser gerne at alle klubbens trænere har et godt kendskab til spillets regler, så derfor fik de 10 trænere en grundlæggende viden indenfor dommerreglerne.

I samarbejde med Håndboldens Venner, som bidrog med et økonomisk tilskud, blev der derefter arrangeret en håndboldtur til Horsens.

Her fik de 10 trænere fra Farsø lejlighed til først at overvære landsholdskampen mellem Tjekkiet og Slovakiet og dernæst landskampen Danmark – Norge.

I mellem de to kampe var der lige tid til at hilse på Verdens bedste dommerpar fra Danmark, nemlig Per Olesen og Lars Ejby Pedersen, som lige var blevet færdige med at dømme Tjekkiet – Slovakiet.

De 10 ungdomstrænere fra Farsø KFUM HK havde en dejlig tur til Horsens. Fra nu af kan trænerne ikke bare kalde sig ungdomstrænere – nu kan de også kalde sig ungdomsdommere.

 

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: